F12 Terrassen

F12 Terrassen

Klient: F12 Gruppen

Projekttyp: Operativ ledning

Projektledare: Nick Sitbon/Andrés Basile Leon

På Kungliga Konstakademins terrass i Stockholm finner du F12 Terrassens nattklubb, öppen sju dagar i veckan mellan maj och september.

Sedan 2005 har Liquid Management haft uppdraget att husera som Operation Manager. Med ansvar för allt från rekrytering och hantering av all bar- och golvpersonal, styrning över lager och inköp till dryckeskoncept, samt alla bakomliggande avtal.

Med över 1000 gäster varje natt, fem barer och en personalstyrka på fyrtio personer har Liquid Management utvecklat en ryggrad i verksamheten, med strukturer och rutiner.

Som en del utav prestigefyllda F12 Gruppen är F12 Terrassen ett av Skandinaviens bästa exempel på vad en nattklubb kan uppnå, när det kommer till kvalitet. Du finner att barerna har både förstklassig sprit och hög kvalitet på råvarorna, med färsk frukt och färskpressade juicer. De växer och förnyar ständigt sitt koncept, F12 Terrassen har varit en framgångssaga i många år och samlat på sig flera priser som ”Årets nattklubb” samt blivit omnämnda i både nationell och internationell press.